8 månader

Nu är Stella 8 månader och nu är det inte en lugn stund här hemma. 
Hon har ju lärt sig att krypa vilket betyder att hon tar sig fram överallt och hon har ju också börja ställa sig upp mot möbler. Eftersom hon fortfarande är så vinglig gäller det att alltid hålla ett öga på henne så det är som sagt inte en lugn stund här hemma.  Hon kryper hela tiden till något hon kan ställa sig upp mot.
 
Stella har även varit sjuk för första gången, magsjuka. Mitt i natten vaknade vi av att hon hostade tills hon kräktes en mindre sjö. Hon kräktes en dag och hade dålig aptit några dagar efter men var glad hela tiden. 
 
Hon babblar jättemycket vilket är väldigt roligt. Hon gör ofta till rösten och säger BABABABABBABAAA, Mario säger att hon gör så för att hon härmar mig när jag tjatar på honom ;-) 
 
Det går inge vidare att sluta amma på natten för jag är för mesig men jag har ju märkt att tillgången är ju inte alls vad den en gång varit så förhoppningsvis är det bara en tidsfråga innan den är slut och hon inte är så intresserad. 
 
Hon tycker att det är väldigt roligt när man leker och sjunger med henne och hon sjunger ofta med, både när jag sjunger och när leksakerna spelar sina melodier. Hon har blivit mer intresserad när man läser bok och blir väldigt ofta lugn av det. 
 
 
mammas hjärta 
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0