11 månader

Idag blir Stella hela 11 månader. Det är alltså bara en månad kvar tills hon fyller 1 år!! 

Hon har lärt sig flera nya ord men titta är roligt att säga förutom mamma och pappa. Man hör när hon babblar att hon har en "samtalsmelodi". 

Hon är stabil men vågar inte släppa taget om möblerna. Men jag har lyckats lura henne några gånger att stå själv och då ser hon mäkta förvånad ut. Förhoppningsvis vågar hon släppa snart. 

Vi har jag haft en mellan period nu ett tag, att sova en gång var för lite men två gånger var för mycket. Men nu är vi i fas och hon sover en längre stund på dagen. Sedan somnar hon klockan 8 på kvällen och sedan kliver vi upp klockan 8 på morgonen. 


Min stora lilla tjej! 

INSPO!

Med inget plugg hängande över axlarna passar jag på att drömma om Stellas framtida rum när hon ligger och sover. 
Här kommer lite inspo, allt kan ju vara helt annorlunda nästa vecka.
 
 
(framförallt räven)
 
 
som ni kanske ser är det mycket grönt. dock en väldigt dov grön som är harmoniskt tycker jag. Den gröna färgen kanske kan bli en utgångspunkt men sedan tycker jag att färgerna som är på ljusslingan på första bilden är väldigt fina tillsammans och kan täcka mig att få in dessa färger på fler ställen. Jag vill att Stellas rum ska vara en plats där hon kan slappna av men även en plats som uppmanas till lek på dagarna. Därför känns förvaring som AO, och för att hitta något praktiskt för ett rimligt pris känns ikea överlägset bäst. Sedan kan man kanske köpa någon fin förvaring för att få det ännu finare.
 
 
 

inreda

Vi har hittat ett hus och som vi längtar tills vi får flytta in!! 
Huset behöver renoveras en hel del och vi kommer göra det sakta sakta. Så att inreda med detaljer kommer dröja men jag kan inte låta bli att drömma lite. Speciellt till Stellas rum! 
 
Det jag kollar mest efter är förvaring till hennes leksaker. Hon har redan en massa och jag gillar inte dom där plastiga som finns på Ikea. Egentligen är dom säkert väldigt praktiska och bra men inte så fina. Men så hittade jag dessa på lekmer.se
 
 
SUPERFINA tycker jag men kostar 339 kr styck vilket kan vara lite för mycket. Kanske att man får slå till på några praktiska, fula men billigare och sedan liva upp stämningen med dessa.. 
 
RSS 2.0