Less

Jag har alltid vetat att jag har dåligt tålamod men inte SÅHÄR dåligt. 
Jag kan verkligen bli tokig. 
På dagarna sover Stella oftast två gånger. Hon somnar gott om jag går ut och går och hon ligger i vagnen eller om vi åker bil, om det är vid den tiden hon vill sova vill säga. 
Men vissa dagar, som nu när det är snöstorm ute vill jag verkligen inte gå ut och gå bara för att få henne att somna. Men att vara hemma och få henne att somna är rent ut sagt omöjligt och mitt tålamod är så sjukt dåligt. 
Hon somnar och sover max 20 min sen vaknar hon och gnäller men kan inte somna om. Och om inte första tuppluren blir bra blir hela dagen förstörd. 
 
Sedan måste vi träna bort att hon somnar med tutten i munnen på natten. För hon vaknar flera gånger och vill bara snutta och det gör mig vansinnig. Men jag har världens sämsta tålamod och då pallar jag inte att mitt i natten gå runt och bära på henne, för att hon sedan ska vakna 20 min senare. 
 
Nej sånna här dagar blir jag så jäkla less. 
Och jag som sa senast igår att hon inte hade gnällt på flera dagar
 
Nej jag måste verkligen jobba på mitt tålamod. 
blääääääääääääääää


Kommentarer
Fröken Bella

Har ju tvillingar och de är precis likadana! Första promenaden är härlig och uppfriskande (om det inte är snöstorm då) men andra vill jag ju oftast skippa. Men har börjat boka dejter ungefär vid den tiden de ska sova och oftast hinner de sova lite i bilen på vägen dit (win-win!)

Svar: Ja det måste vara ännu svårare med tvillingar! Men bra tips där med att boka dejter!
Carro

2014-01-30 @ 22:57:00
URL: http://frokenbella.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0