Nöjd i sin lilla babysitter

Just nu sitter jag och pluggar samtidigt som Stella sitter i babysittern och är allmänt nöjd, hon bara sitter och tittar. Nöjd och glad, inga bekymmer. Ibland ser man att hennes ögonlock blir tunga, hon kan knappt hålla dom uppe men ändå vill hon inte somna. Sedan rycker hon till och blir lika pigg igen. Men nu tror jag att hon somnade. Min lilla sötis. 
 
Innan hon kom så funderade jag ju mycket på vad som skulle köpas och inte. Och om jag har blivande föräldrar här så kan jag nu säga mina åsikter om detta. 
Babysittern är jättebra, hon sitter gärna i den och kollar sig omkring. Perfekt att sätta henne där när jag och Mario ska äta, om jag är ensam och vill duscha/gå på toa eller som nu när jag sitter och pluggar så sitter hon i den. Men jag vill även poängtera att hon kunde lika gärna ligga på en filt på golvet. Så det är en bekvämlighet för oss föräldrar helt enkelt. Jag har verkligen insett nu såhär i efterhand att det finns inget som man MÅSTE ha. 
 
Bärselen har vi också använt. Inte så mycket de första veckorna, detta också eftersom hon vägde för lite för att vara i den, men nu de senaste två veckorna har vi börjat använda den mer och mer. Det har varit några gånger då hon inte velat ligga i vagnen och då har den varit perfekt. Sedan tycker vi också att det är behändigt om man bara ska göra ett snabbt ärende på stan eller gå och handla att slippa ta med sig vagnen. Det som krävs då är ju att man är två så den ena bär lillan och den andra kan ta skötväskan. 
 
Vi köpte ju aldrig något babygym och vi har hittills inte känt något behov av det. Hon är än så länge inte så intresserad av leksaker utan tycker mest om att titta på mamma och pappas ansikten, men även andras ansikten. Hon har nu blivit lite intresserad av leksaker som låter och har en stark färg.. men inte så att hon leker bara att hon tittar väldigt mycket. Så ett babygym kanske är något att börja fundera på. Å andra sidan tycker jag att de verkar så olämpiga att kunna lägga undan och vi har ju sådana fina filtar som min mormor har sytt. Jag ska kolla lite var det finns för utbud på leksaksfronten


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0