3 månader

Lite kortfattat vad som har hänt den senaste månaden med Stella..
 
Hon blir bara mer och mer stabil i hela kroppen. Hon har även börjat lipa väldigt mycket vilket hon tycker är väldigt roligt verkar det som.. 
Hon babblar och har sig och har som jag skrivit tidigare börjat vända sig från mage till rygg. Dock inte från rygg till mage.. 
Hon fipplar väldigt mycket med sina händer och kan greppa men hon är inte så intresserad av att greppa leksaker utan det är mest mammas hår eller halsband eller filten i vagnen.. 
 
Hon fick ju även vaccin på sin tre månaders dag. Och oj vad det sved i mammajhärtat för aldrig förr har hon skrikit så mycket. Jag var ganska självsäker och trodde det inte skulle vara någon match för Stella eftersom hon gjort så många blodprov och då har det inte varit några problem men den här gånngen skrek hon som aldrig förr. Hon fick ingen feber men blev väldigt öm på låren på kvällen så hon var ganska grinig då så vi gav henne lite alvedon. Dagen efter var hon precis som vanligt..
 
Jag tycker inte att vi har fått någon exakt rutin på när hon sover. Hon somnar nästan jämt när vi förflyttar oss, antingen i bilen eller i barnvagnen, det har hon iofs gjort hela tiden men det gör att hon sover väldigt olika på dagarna beroende på vad vi gör. Och beroende på det så somnar hon olika tider på kvällen. Men på natten sover hon oftast ungefär 5 timmar i sträck, sedan ammar jag henne lite och sedan somnar hon om i kanske 2-3 timmar och sedan gosar vi i sängen. Så det fungerar väldigt bra men det är jobbigt om hon inte vill somna på kvällen.
 
När Stella fick vaccinet så vägdes och mättes hon ju också och hon är en liten tjockis. Hon väger 6300 och är 59,5 cm lång :-)
 
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0