Tidig morgon

Klockan fyra imorse vaknade jag av att det värkte som bara den i magen. Ont gjorde det och min första tanke var att det här måste vara de riktiga värkarna. Det höll i sig en stund för att sedan övergå till en molande mensvärk som jag har haft tidigare. Och så har det hållt på sedan dess i princip. 
Jag kunde såklart inte sova så jag gick upp och packade bb-väskan som jag inte hade gjort än. Diskade lite och höll på. Jag märkte att det var ganska lång tid mellan de värsta värkarna eller vad man ska säga, typ 30 min så jag gick och la mig igen och somnade om men vaknade ungefär var 30:e min pga av värk. 
 
Och så har det väl varit sedan dess, vissa värkar (jag tror att det måste vara värkar iaf?!) värre än andra. Mitt i en värk kunde jag tänka att fan i helvetet det här kommer jag aldrig klara. Sedan när den gick över kände jag bara att men det där var ju ingenting. 
Nu har det lugnat ner sig lite och de är inte alls lika starka längre. 
Det här kan mycket väl vara latensfasen vilket kan pågå 8-20 timmar, ibland mer. 
 
Det är ju inte dags att åka in till förlossningen förns man har 3-4 värkar inom loppet av 10 minuter.
 
Så vi får se vad som händer. Därför planerar jag att bara vara hemma idag och dona och fixa lite. Kanske att jag ska bädda hennes säng för det har jag ju faktiskt inte gjort än. 


Kommentarer
Sara

Oooooh vad spännande! Nu börjar det att dra ihop sig för er och snart får ni träffa er isprinsessa!! :)

Önskar er lycka till när det är dags och jag vet att du kommer att klara dig igenom värkarna! You go girl! ;D
Bamsekramar

2013-07-15 @ 22:08:56


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0