Packa BB-väskan?

Har börjat fundera lite på vad jag ska packa ner i väskan som ska med till förlossningen. 
Har ju tidigare framförallt tänkt på vad som ska tas med till lillan. Där blir det nog två bodys och två byxor, ett par i storlek 50 och ett par i 56. Strumpor, en mössa och en babyfilt. 
 
Så frågan är väl vad jag ska ta med till mig själv. Så när jag började fundera kom jag på att jag har ju inget som är riktigt bekvämt till mig själv. Så igår tog jag tag i saken och köpte mig en ny mjukisdress och jag passade även på att köpa en amnings-bh och två basic amningströjor. Så det ska packas ner plus ett par sköna shorts och foppatofflorna, eller om jag har dom på mig när vi åker in. Och det viktigaste såklart; CERAT! 
 
Men när jag stod där och handlade dessa amningskläder måste jag säga att jag tycker att amnings-bh känns helt onödigt. He ä väl ba att vika ner kanten på den vanliga bh'n?
Tröjorna, två helt vanliga tishor, verkar däremot mycket mer praktisk. Snacka om att kunna amma diskret med dessa kläder! Inte för att jag tänker köpa på mig en massa amningskläder bara därför, en hel förmögenhet bara det ju men jag tror det kan vara väldigt bekvämt i början att ha kläder som underlättar amningen. 
 
Så det är väl så mina tankar snurrar just nu, en tisdag morgon klockan 7 på morgonen. Jag har ju sovit riktigt bra den senaste tiden men idag vaknade jag halv 6 utan att kunna somna om.. 
Imorgon blir det förhoppningsvis en bild på magen! 


Kommentarer
Petrahelena

Jag hade aldrig klarat mig utan min vattenflaska. Användes ej under själva förlossningen men på BB. När man låg och ammade så var det så smidigt med flaska istf glas :)

Svar: Okej, då ska jag ta med en sån också! tack för tipset :-)
Carro

2013-07-09 @ 09:46:27
URL: http://petrahelena.bloggplatsen.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0