Dagen innan tenta

Nu sitter jag här igen, dagen innan tentan och pluggar järnet. 
Nu vet jag helt ärligt inte riktigt vad jag ska plugga på eftersom det är så himla mycket. 
Vi läser fortfarande juridik men nu har vi gått in på mer relevanta lagar inför det sociala arbetet. Dvs föräldrabalken, socialtjänstlagen, LVU, LVM LSS, LPT osv. 
Det är minst sagt många lagar och många paragrafer att jag blir alldeles snurrig. 
 
Men jag HOPPAS att jag kommer klara tentan, skulle vara så otroligt skönt för då har jag snart klarat en hel termin samtidigt som jag har varit föräldraledig. Nästa kurs kommer vara lite mer intensiv då det är fler gruppuppgifter men jag är positiv, jag tror faktiskt att det kommer gå. Då är jag mer orolig inför tentan som är imorgon faktiskt. 
Men i värsta fall får jag göra omtenta i Januari.
 
Nu ligger Stella och sover i vagnen och det är perfekt för då kan jag plugga. Men jag är faktiskt så himla trött. Inatt vaknade hon många gånger och ville bara ha bröstet lite lite, sedan somnar hon om, vilket även jag gör. Men det är jobbigt med så många avbrott i sömnen varje natt.
Hon verkar ju inte hungrig eftersom hon knappt äter men det känns som om hon bara vill ha lite närhet. Så frågan är väl om detta är något som bör tränas bort innan hon blir allt för van? Men isåfall får det vänta, det kanske blir bättre av sig själv.. 
 
Men nu åter till pluggandet! :-)
 
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0