5 månader

Idag blir Stella hela fem månader! 
Galet hur fort tiden går och helt sjukt att den kärlek en trodde var så stark den bara kunde bli blir bara starkare och starkare. 
 
Det har hänt mycket sedan sist. Hon sitter själv och har väldigt bra kontroll över både händer och överkropp.
Hon greppar olika leksaker väldigt bra. Hon har fått smakat på lite mat och dom första gångerna visste hon inte riktigt vad hon skulle göra med maten men nu vet hon att den ska sväljas ;-) 
Var väldigt mycket grimarser ibörjan men nu slinker det ner lite bättre. 
 
Hon sover mycket mer oroligt nu och vaknar oftare om man jämför med tidigare, men hon utvecklas så himla mycket så det är inte så konstigt :-) Därför sover hon faktiskt mellan mig och Mario oftast nu
Hon har mycket svårare att somna på dagarna så det gäller att komma ut på en promenad med vagnen för att hon ska somna ordentligt. (Detta har gjort att pluggandet har blivit lite svårare men jag blev godkänd på förra tentan!)
 
För övrigt är jag så himla glad över att amningen fortfarande fungerar, bättre än någonsin faktiskt och det är väldigt lite ersättning som behövs så det är roligt. Jag har tänkt att köra på så länge det fungerar. Snart ska hon ju börja äta mer mat men jag hoppas att kunna amma på kvällar och nätter. 
 
Sedan får vi se om det kommer någon tand snart, jag skulle faktiskt gissa på det!
Och imorgon ska hon få sitt vaccin, stackarn!
 
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0