amning

Det där med amningen.. 
 
Jag ammar fortfarande men kompliterar fortfarande med ersättning och det fungerar utmärkt för oss. Det gör att Mario kan vara ensam med Stella utan att behöva oroa sig över att hon kommer vilja äta. 
 
 
Men en sak som är negativt med detta är att ibland tar vi ersättning bara för att det är bekvämare. Helst när vi är ute och gör saker eller är hemma hos någon så blir det automatiskt att vi direkt kör med ersättningen. Jag måste säga att det här med att amma offentligt är mycket svårare än vad jag trodde. Jag var helt inställd på att jag tänker amma på offentliga platser för det är det naturligaste som finns. Men nu blir jag alldeles nervös av tanken och tar fram flaskan istället. Jag tror att det kanske hade varit annorlunda om jag hel-ammade för då hade man varit så illa tvungen att amma. 
 
Men jag ska samla mod och jag ska försöka bli bättre genom att ta ett steg i taget.. 
Men stor eloge till alla som ammar offentligt, ni är grym! 


Kommentarer
Petrahelena

Jag hade svårt att amma offentligt bara för att det krånglade med amningen. Tyckte det var superjobbigt när folk tittade när Lilo gnällde. Gör det som känns bäst för dig!

Svar: Jo jag känner likadant faktiskt. Eftersom Stella aldrig blir mätt på mig så börjar hon ju alltid att gnälla på slutet..
Carro

2013-08-14 @ 12:57:59
URL: http://petrahelena.bloggplatsen.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0