Resa med barn?

Jag och Mario har börjat prata lite om att åka utomlands, hela vår lilla familj. 
Det kommer antagligen bara bli en weekend till frankrike men det känns som en bra första resa.
Inte för långt och inte för länge. 
När jag inte hade barn och tänkte på resa med barn tänkte jag bara på själva flygresan, att det måste vara jättejobbigt! Men nu måste jag säga att en flygresa är nog det jag bekymrar mig minst för. 
Mitt största bekymmer just nu är ju bilbarnstol?! Om en ska ta en taxi från flygplatsen till hotellet, hur gör man?! 
Och alla andra bilresor väl på plats?
 
Nästa bekymmer är barnvagn. Det känns ganska otympligt att ha mig sig våran stora barnvagn. Speciellt om en promenerar där borta i frankrike och behöver ta en taxi, det är ju inte ens säkert att barnvagnen får plats i bilen (det vill säga om det har löst sig med bilbarnstolen) Men, en lösning på vagnproblemet skulle kunna vara att införskaffa en sulky?! Hur tidigt kan man börja med en sådan? Stella sitter ju stadigt nu och har gjort det länge så det ska inte vara något problem, det enda som jag bekymrar mig över är att hon sitter åt andra hållet. Men över en helg sådär kan väl det inte spela någon roll?
 
Ja, det är inte bara att resa med barn. Det kanske slutar med att vi inte reser..


Kommentarer
Sara

Vad mysigt med en liten första tripp som familj. :) Jag säger såhär, eller tänker kanske..., Känns det rätt för er att hon sitter vänd från er under någon dag så kör på det! Utgå från det som känns bra för er tre så blir det nog bra. :) Kram Sara

2014-02-09 @ 17:07:19


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0