7 månader

Tiden springer iväg och nu är Stella hela 7 månader! 
Det händer mycket och mar börjar mer och mer märka att det är en liten personlighet som växer fram. 
Hon är väldigt envis vilket märks när hon inte får som hon vill.
Helst vill hon leka med våra mobiltelefoner eller tv-dosan och om hon inte får det skriker hon.
Annars är hon oftast glad mest hela tiden och gillar uppmärksamhet.
 
Sedan sist har vi ju börjat på babysim och det tycker hon är riktigt roligt och hon plaskar och har sig mycket mer när vi badar hemma nu också. 
Vi har ungefär samma rutiner som när hon var 6 månader och jag tycker att det fungerar väldigt bra. Men nu ammar hon inget under dagarna längre utan bara på natten vilket vi försöker träna bort sakta men säkert. 
Vi har tagit bort ena sidan av spjälsängen och ställt den intill våran säng och detta är något vi borde ha gjort för länge sedan känner jag. Jag tror att det är ett bra sätt att få henne att sova i sin egen säng. 
Hon vaknar några gånger på natten men behöver inte ammas varje gång längre utan det räcker med att sjunga lite och klappa på magen/ryggen så somnar hon om. Jag tror att hon bara vill kolla så att vi är där. 
 
Förutom det så blir hon ju bara mer och mer stabil och nu lyckas hon ta sig upp till krypposition ibland men glider ofta isär med benen. Men när hon lyckas stå där så gungar hon fram och tillbaka. Annars så ålar hon sig mycket, mest bakåt och snurrar runt men hon lyckas framlänges ibland när hon verkligen vill, som när man lägger telefonen framför henne. 
 
Inga tänder har kommit än men det verkar som om hon kliar väldigt mycket just nu och hon dregglar så det bara rinner så det kanske kommer snart :-)
redo för våren!
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0