Träna

Jag är så sugen på att börja träna! 
Jag vill bli stark! Kunna bära Stella i babyskyddet utan problem, att bära henna länge utan att tycka att det är jobbigt (hon börjar bli tung nu ;-)). 
Ja jag vill bli Stark, ha en kropp som orkar! 
 
gravidkilonen bryr jag mig inte om. jag har faktiskt ingen aning om hur mycket jag väger nu, om jag har gått ner allt eller inte. magen är lite slappare än innan men inget jag bryr mig om. detta vill jag absolut inte för att jag vill se bättre ut. nej jag vill enbart må bra! 
 
jag vill ha en hållbar träningsform och då tror jag faktiskt att grupp pass passar mig bäst. att gymma känns bara jättetråkigt. 
Jag vill träna här i sumpan så att det är nära, så jag kan ta på mig träningskläder hemma och jogga dit, träna, jogga hem och duscha. 
 
Om jag ska vara realistisk så tror jag att jag kan ta mig tid en gång i veckan, två någon gång ibland. Grejen är bara att på de gym där det finns gruppträning här i sumpan kostar ett gymkort  typ 500 kr i månaden, plus en uppstartningsavgift. Vilket är alldeles för dyrt tycker jag. 
 
Så nu vet jag inte alls hur jag ska göra. Så jäkla tråkigt att träna hemma själv och nu börjar det bli kallt och då är det inte så roligt att gå ut och springa heller.


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0