Seg..

Dom senaste dagarna har jag verkligen varit hur seg som helst. Känner verkligen inte för att göra nånting, bara vara. Jag känner ingen stress för nånting. Har funderat lite på om jag ska packa väskan inför förlossningen men jag har ingen riktig ork för det heller. Tänker att jag tar det när det kommer. Jag vet ju ungefär vad jag ska ha med mig. Dock är det väll bättre att packa innan för när det väl är dags kanske man blir väldigt tankspridd. Men som sagt, just nu är jag bara seg och orkar inte anstränga mig. 
 
Det enda som är bra med att vara såhär seg är att jag inte blir rastlös, kan vara hemma en hel kväll och bara tycka att det är skönt. 
Så jag och Mario njuter av varandras sällskap och att bara vara vi två. För snart blir det inte så. Vi båda längtar som tokar tills hon kommer. Jag har drömt två nätter i rad att hon har kommit och att vi är hemma. Inga konstiga drömmar egentligen bara att hon är här. Tänk att om en månad så kommer jag hålla henne i mina händer, förhoppningsvis om redan två veckor. 
 
Annars är jag less på magen nu, kommer bli så skönt att kunna sätta sig och lägga sig men framförallt att resa sig upp utan att behöva ta i med händer. Att röra sig fritt. 
 
Nu ska jag återvända till soffan. 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0