När kommer hon?

Idag är det 13 dagar kvar till BF. 
Jag har ju tidigare skrivit att jag hoppas att hon kommer lite innan och jag har faktiskt trott att hon ska göra det också. Det vill jag ju fortfarande men jag har börjat tappat hoppet om att hon kommer göra det. Känns som om hon ligger bra där hon ligger och att hon inte tänker komma ut än på ett tag. 
Jag har inte känt några förvärkar och det känns fortfarande som om magen är ganska högt upp. Jag får fortfarande den där stickande känslan som jag pratade om tidigare men inget mer än så. 
Så hon kommer nog dröja kvar i magen ett tag över BF vilket också är det vanligaste bland förstföderskor så det är ju inget konstigt med det. Känns som om jag har ju haft en väldigt "normal" och enkel graviditet så den kommer nog fortsätta i den "normala" andan...
 
Självklart längtar både jag och Mario tills hon kommer men vi är inte otåliga. Jag tycker ju att det ska bli skönt att bli av med magen och allt det där men jag har inte fått den där otåliga, rastlösa känslan som jag trodde att jag skulle ha fått vid det här laget. Trots att jag inte jobbar så rullar dagarna på väldigt fort, folk frågar vad jag gör om dagarna och helt ärligt vet jag själv inte men fort går det. Känns som om vi har en massa att göra varje dag. Är det inte en massa olika ärenden träffar vi folk och ena med det tredje. 
 
Annars har vi beställt en massa grejer från jollyroom som jag hoppas ska komma idag! Om så är fallet kanske jag visar upp grejerna imorgon :-)
Nu blir det lunch! 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0