Barnmorskan vecka 38 (37+0)

Imorse var vi till barnmorskan för att mäta och lyssna på hjärtljudet som vanligt.
Vi pratade lite mer om förlossningen och barnmorskan gjorde anteckningar till personalen på förlossningen. Jag är ju som jag har sagt tidigare väldigt öppen för smärtlindring och tänker förlita mig på personalen och att dom vägleder mig rätt.

Hjärtljudet på bebisen har gått ner lite vilket det ska göra nu, så hjärtljudet är fortfarande helt normal.
Vad gäller måttet på magen följer hon sin kurva men hon ligger ju väldigt långt ner på normal-skalan eller vad man ska säga så vi ska gå på ett till tillväxtultraljud nästa vecka. Men vi har absolut ingenting att oroa oss för, vi ska bara dit för säkerhetsskull. Känns väldigt bra att dom tar det säkra före det osäkra och skickar oss på ultraljud trots att inget pekar på att något är fel. Men helt ärligt tycker jag att det känns lite onödigt, men som sagt, bättre det säkra före det osäkra.

Jag frågade även lite om förvärkar och värkar och om hur det känns. Jag berättade om känslan jag hade förra lördagen som jag misstänkte var förvärkar och barnmorskan sa att det förmodligen var så och att det är fullt normalt. Att det förhoppningsvis kommer komma lite då och då nu för att sedan bli mer regelbundet och sedan börjar de riktiga värkarna som känns betydligt mer.Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0