Amma

Jag har fått sår på bröstvårtorna och använt amningsnapp vilket jag har tyckt varit suveränt. Visst gör det fortfarande ont men inte alls lika mycket. Jag tyckte att såren såg bättre ut och hoppades på att dom höll på att läka. Så idag när jag skulle amma kom det hur mycket blod som helst. Mer blod än mjölk och jag fick panik. Ringde Mario som var ute på ärenden och sa att han skulle köpa med sig ersättning. Jag blev livrädd. Jag vet att det inte är farligt för barnet att få i sig blod men det kan ju fortfarande inte vara bra. 
Mario passade på att köpa en bröstpump också så nu ska jag försöka pumpa tills det har läkt helt. Jag vill ju kunna amma men det gör så jäkla ont. Min oro innan var med andra ord befogad. 
 
Efter det fruktansvärda försöket till att amma fick jag feber och jag har alltså legat däckad i soffan hela dagen. Vi gav henne ersättning och Mario gick ut på en promenad med vagnen. 
Nu mår jag lite bättre, fryser inte längre men känner mig alldeles snurrig. 
 
 
Det är inlägget skrev jag igår men jag glömde publicera
 


Kommentarer
Sara

Men Carro det lät inte så roligt! :( Hoppas att såren läker fort och att ni kan njuta av amningen ist. Bamsekramar till er :)

2013-07-23 @ 23:15:31


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0