3 känslor

Nu kan jag känna tre olika sorts känslor i magen och bäckenet som jag tror att jag har identifierat.

1. Sammandragningar, det har jag ju känt länge men då blir hela magen hård. Det gör inte ont men det liksom spänner över hela magen och uppkommer ofta om jag anstänger mig, t.ex. Om jag är ute och går. Men då sänker jag bara tempot så går det över.

2. Stickningar i bäckenet. Det skrev jag om tidigare också och jag trodde att hon hade fixerat sig. Men tydligen är det för att hon kommer åt någon nerv.

3. Mensvärk/förvärkar? Det är den känsla som jag är minst osäker på vad det är. Jag har inte haft den känslan lika mycket som de andra men på morgonen kan jag få en molande mensvärk-liknande känsla. Eller det känns exakt som mensvärk faktiskt. Men i lördags fick jag det på eftermiddagen/kvällen och det höll i sig ganska länge och det gjorde ont.

Då började jag såklart hoppas på att det var nånting på gång men det gick över och i söndags kände jag absolut ingenting. Nu är jag ju bara inne i vecka 37 så hon får gärna stanna två veckor till. Så jag har inte blivit otålig än. Även om jag är ledig så har jag saker att göra varje dag. Så jag är väldigt tacksam över att jag är så pigg och mår så bra att jag kan vara aktiv på dagarna. Om jag hade haft ont och mått dåligt så hade jag nog varit väldigt otålig vid det här laget. 

Så nu är det bara att hoppas att jag kommer må såhär bra tills illlan kommer :-)Kommentarer
Sara

Den sista känslan, kan det inte vara livmodern som töjer ut sig?

Svar: Joo.. det kan det nog vara.. Men den gången då det var på eftermiddagen/kvällen var det mycket mer intensivt än tidigare så jag tror det var något annat faktiskt.. eller så hoppas jag ;-)
Carro

2013-07-01 @ 22:12:02


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0